fbpx

O autoru

 

 

AUTOR SAJTA:

 

Dr Tisa Travica-Kojadinović

Rođena sam 1968. godine. Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1994. godine.  2000 godine sam završila specijalizaciju iz interne medicine, a 2003. godine subspecijalizaciju iz kardiologije sa završnim radom „ Fizički trening kardiovaskularnih bolesnika“.

Svoje profesionalno iskustvo sam stekla boraveći na Klinici za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici na Odeljenju za poremećaje srčanog ritma (4 godine); u Kliničkom centru Vojvodine (10 godina) radeći sa kardiološkim pacijentima izloženim fizičkom opterećenju tokom rehabilitacije; na Klinici za ginekologiju; na odeljenju za kardiologiju Doma zdravlja Novi Sad i u radu sa hiruškim bolesnicima. Takođe sam boravila na Univerzitetskoj klinici u Berlinu 1999. godine i  Hanoveru 2000. godine.

Tokom svoje profesionalne karijere stekla sam iskustvo u velikom broju neinvazivnih metoda koje se primenjuju u kardiologiji među kojima su: ehokardiografija, 24h monitoring arterijskog krvnog pritiska, 24h EKG monitoring, Doppler karotidnih arterija i perifernih krvnih sudova ekstremiteta.

Član sam brojnih stručnih i naučnih asocijacija u zemlji i inostranstvu.

Govorim engleski, nemački i ruski jezik.

Pozovite nas