fbpx

Kardiologija Novi Sad

Kardiolog je lekar specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije koji se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti srca i krvnih sudova. 

Bolesti srca i krvnih sudova možemo podeliti na:

Lepeza kardioloških bolesti koje se zbrinjavaju u našoj ordinaciji je veoma široka. Osim toga, u našoj ordinaciji radi tim stručnjaka iz raznih oblasti interne medicine (pulmologendokrinologradiolog,  internista) koji međusobno sarađuju sa ciljem da na što bolji način pruže kvalitetne usluge pacijentima što svakako pozitivno  utiče na ishod lečenja.

Prilikom pregleda se trudimo da naši pacijenti što više osećaju kućnu atmosferu i tako smo opremili enterijer što ilustruju i fotografije.

Cilj ovog sajta je da na što jednostavniji način objasni prirodu kardioloških obolenja i odgovori na brojna pitanja koja nam postavljaju pacijenti. Nadam se da će posetioci sajta postavljati pitanja i time pomoći da se ovaj sajt razvija. Sve što je navedeno o pojedinim bolestima nije dovoljno da zameni razgovor sa specijalistom. Svrha ovog sajta je da taj razgovor olakša.

Pozovite nas